Dokumentation
Indlæser…
Indlæser…
Abonnementer og planer›Ubetalt abonnementsstatus
Hvad der sker med adgangen, hvis betalingen fejler eller ikke fornyes.
Hvis et teams betaling fejler, eller abonnementet er inaktivt, ser almindelige brugere en begrænset, sløret visning med en blokerende besked. Teamejeren ser et tydeligt rødt advarselsbanner med, hvordan fakturering rettes. Grundlæggende navigation, teamskift og kontoindstillinger forbliver tilgængelige, så problemet kan løses uden risiko for datatab.