Dokumentation
Indlæser…
Indlæser…
Sikkerhed›Sessionshåndtering
Husk mig, sessionslængde, log ud.
Når du logger ind, kan du vælge Husk mig, så sessionen bliver, efter browseren lukkes. Uden den indstilling slutter sessionen, når du lukker browseren. Logud fra webstedet påvirker ikke den separate session i Gmail-udvidelsen, som forbliver aktiv for sig selv.