Dokumentaatio
Ladataan…
Ladataan…
Tietoturva›Istunnon käsittely
Muista minut, istunnon kesto, uloskirjautuminen.
Kirjautuessasi voit valita Muista minut, jotta istunto säilyy selaimen sulkemisen jälkeen. Ilman tätä valintaa istunto päättyy, kun suljet selaimen. Uloskirjautuminen sivustolta ei vaikuta erilliseen Gmail-laajennuksen istuntoon, joka pysyy aktiivisena omillaan.