Documentatie
Laden…
Laden…
Team en rollen›Een team verlaten en gebruikers verwijderen
Hoe een teamgebruiker kan vertrekken, en hoe een eigenaar gebruikers verwijdert.
Elke teamgebruiker behalve de eigenaar kan het team op elk moment verlaten via het profiel of de teampagina. Een eigenaar of een gebruiker met de juiste toegang kan anderen ook uit het team verwijderen. Die machtiging is apart ingesteld en is niet beschikbaar voor de standaardgebruikersrol. De eigenaar kan niet worden verwijderd en kan niet vertrekken zonder het eigenaarschap over te dragen.