Dokumentasjon
Laster…
Laster…
Sikkerhet›Økthåndtering
Husk meg, øktlengde, utlogging.
Når du logger inn, kan du velge Husk meg, slik at økten blir værende etter at nettleseren er lukket. Uten det valget avsluttes økten når du lukker nettleseren. Utlogging fra nettstedet påvirker ikke den separate Gmail-utvidelsesøkten, som forblir aktiv på egen hånd.