Dokumentasjon
Laster…
Laster…
Team og roller›Forlate et team og fjerne brukere
Hvordan en teambruker kan forlate, og hvordan en eier fjerner brukere.
Enhver teambruker unntatt eieren kan når som helst forlate teamet fra profilen eller teamsiden. En eier eller en bruker med riktig tilgang kan også fjerne andre fra teamet. Den tillatelsen settes separat og er ikke tilgjengelig for standard brukerrolle. Eieren kan ikke fjernes, og kan ikke forlate uten å overføre eierskapet.