Dokumentacja
Ładowanie…
Ładowanie…
Bezpieczeństwo›Obsługa sesji
Zapamiętaj mnie, długość sesji, wylogowanie.
Przy logowaniu możesz wybrać Zapamiętaj mnie, żeby sesja została po zamknięciu przeglądarki. Bez tej opcji sesja kończy się, gdy zamkniesz przeglądarkę. Wylogowanie ze strony nie wpływa na osobną sesję rozszerzenia Gmail, która pozostaje aktywna samodzielnie.