Dokumentacja
Ładowanie…
Ładowanie…
Zespół i role›Opuszczanie zespołu i usuwanie użytkowników
Jak użytkownik zespołu może odejść i jak właściciel usuwa użytkowników.
Każdy użytkownik zespołu poza właścicielem może w każdej chwili opuścić zespół ze swojego profilu lub ze strony zespołu. Właściciel albo użytkownik z odpowiednim dostępem może też usuwać innych z zespołu. To uprawnienie konfiguruje się osobno i nie jest dostępne dla domyślnej roli użytkownika. Właściciela nie można usunąć i nie może odejść bez przekazania własności.