Dokumentation
Laddar…
Laddar…
Team och roller›Lämna ett team och ta bort användare
Hur en team-användare kan lämna, och hur en ägare tar bort användare.
Alla team-användare utom ägaren kan lämna teamet när som helst från profilen eller teamsidan. En ägare eller en användare med rätt åtkomst kan också ta bort andra från teamet. Den behörigheten konfigureras separat och är inte tillgänglig för standardanvändarrollen. Ägaren kan inte tas bort och kan inte lämna utan att överföra ägarskapet.