Dokumentation
Indlæser…
Indlæser…
Team og roller›Forlad et team og fjern brugere
Hvordan en teambruger kan forlade, og hvordan en ejer fjerner brugere.
Enhver teambruger undtagen ejeren kan forlade teamet når som helst fra profilen eller teamsiden. En ejer eller en bruger med den rette adgang kan også fjerne andre fra teamet. Den tilladelse konfigureres separat og er ikke tilgængelig for standardbrugerrollen. Ejeren kan ikke fjernes og kan ikke forlade uden at overdrage ejerskabet.