Dokumentation
Indlæser…
Indlæser…
Team og roller›Private lister
Sådan opretter du en liste, der kun er synlig for udvalgte teambrugere.
En liste kan gøres privat, så den ikke vises i sidebjælkens træ for brugere uden direkte adgang. Det hjælper med følsomme oplysninger eller et lille udsnit af opgaver, der ikke er beregnet til hele teamet. Hvis en administrator slår funktionen fra for hele systemet, bliver eksisterende private lister synlige inden for teamet.